Faciliteiten

Regulier schoonmaakonderhoud
Lübke verzorgt bij vele klanten het dagelijkse schoonmaakonderhoud. Een schone omgeving vinden wij een prettige omgeving. Om dit te kunnen verwezenlijken bieden wij een breed schoonmaakpakket aan. Hierbij kunt u denken aan het dagelijkse- en periodieke schoonmaakonderhoud, aan reinigen van uw ruimtes, gebouwen en of tuinen of misschien heeft u ons alleen nodig voor het leveren van u sanitaire voorzieningen. Geen gebouw of opdrachtgever is hetzelfde en daarom krijgt u van ons een speciaal op maat gemaakte offerte.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Wij komen bij u langs voor een opname en inventarisatie van het gebouw en bespreken uw wensen. Met onze jarenlange ervaring kijken wij samen met u naar het best mogelijke schoonmaakonderhoud. Hierna zullen wij een programma van werkzaamheden en offerte opstellen en dit mondeling komen bespreken met u. Na het opstarten van de werkzaamheden zullen wij regelmatig een kwaliteitscontrole uitvoeren om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen en de juiste mensen op de juiste plek neer te zetten.
Ons streven is om de moderne dienstverlener te zijn die u zoekt! Daarmee bedoelen wij dat het hele bedrijf creatief en taakgericht denkt en werken wij met duurzame materialen en producten.

Gevelonderhoud

De uitstraling van de gevel van uw woning of bedrijfspand is heel belangrijk!

Mutatiewoningen

Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of mutatie is opleveringsschoonmaak van woningen of gebouwen noodzakelijk.

Vloeronderhoud

Lübke is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van alle soorten vloeren.

Glasbewassing

De ramen van een pand weerspiegelen de organisatie die er achter zit.

Reiniging zonnepanelen

Voor de reiniging van de zonnepanelen werken we met telescopische stelen met ultra zachte borstels.

Anti spin behandeling

Appartementencomplexen zijn veelal voorzien van veel verlichting, deze trekken insecten aan zoals vliegen, muggen enz.

Verhuis- en Handy-man service

Lübke is wél bekend en ervaren in interne verhuizingen, het verhuizen van enkele stuks naar een andere verdieping of locatie.

Sanitairautomaten

Lübke levert sanitairautomaten en vooziet in o.a. in een bruikleenconstructie