Sport- en wellnesscentra, ontspannen en genieten in een schone, hygiënische omgeving

Lübke verzorgt de schoonmaakdienstverlening voor sportscholen en wellnesscentra.
Als facilitair dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor de schoonmaak van het hele sportcentrum. Dat kan gaan om fitnessapparaten, de squash- en tennisbanen, vergaderzalen, het hele leisure-gedeelte van het wellnesscenter zoals de sauna, whirlpool en zwembad, de kleedruimtes en bijvoorbeeld de horecagelegenheden. De aandacht gaat in deze omgeving natuurlijk ook uit naar hoe uw klant hygiëne en properheid beleeft
Naast een regulier schoonmaakprogramma vinden wij het van belang om, afhankelijk van de gebruiksintensiviteit, de vloeren machinaal met een desinfectans te schrobben.

Desinfecterende schoonmaakmiddelen
In sportscholen en wellnesscentra zien wij regelmatig dat er, naast de behandeltafels en fitnessapparaten, een spuitflacon staat met een desinfectiemiddel. Door de sporter wordt veelal ‘slechts’ de contactpunten afgenomen.
Lübke houdt hier rekening mee en stemt zijn schoonmaakprogramma af op een nauwgezette reiniging van het hele toestel, volgens een vaste, afgesproken frequentie waardoor uw sportcentrum voldoet aan de strenge, hygiënische eisen.
Ruimtes als sauna’s en whirlpools vragen weer om een hele andere schoonmaakaanpak.
Deze diversiteit vraagt om een praktische inrichting van de facilitaire dienstverlening.
Lübke kijkt, samen met u, naar de mogelijkheden om al deze faciliteiten maximaal en efficiënt te verzorgen.

U en uw cliënten kunnen ontspannen genieten van een schone, hygiënische en sportieve omgeving!