Hoe communiceren en werken wij

Services en kwaliteit
Services en kwaliteit staat bij Lübke hoog in het vaandel. We werken niet alleen snel en tegen een voordelig tarief, maar ook -of juist- nauwkeurig en goed. Kwaliteit, betrokkenheid en eerlijkheid zijn de kernwaarden van ons schoonmaakbedrijf. Kernwaarden die onze klanten dagelijks ervaren en bevestigd zien.

Goede communicatie
We werken met goed getrainde vaste medewerkers op vaste tijden in herkenbare werkkleding. De betrokken en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers van Lübke lopen nét iets harder om te zorgen dat uw bedrijfspand, showroom, werkplek of kantoor brandschoon is. Door een goede communicatie met Lübke kiest u voor een doordachte aanpak die u een optimaal schoonmaakproces garandeert.

Signalering en vrijblijvende prijsconsequenties
Onze uitvoerende collega’s zijn wekelijks, soms dagelijks op uw object aanwezig. Zij hebben naast het reguliere schoonmaakonderhoud standaard de taak om de locatie te screenen op onvolmaaktheden en vervuiling die niet in het schoonmaakprogramma zijn opgenomen. Hierbij valt te denken aan defecte verlichting, klemmende deuren, losgeraakt deurbeslag,  graffiti, urineplekken, door alg aangeslagen vlonders, gevaarlijke situaties zoals bv. loszittende hekwerken, vlekken in tapijten, slecht werkende schoonloopmatten en nog veel meer.

Bij signalering van één van bovengenoemde voorbeelden wordt de constatering door middel van foto’s vastgelegd en brengen wij u hierdoor op de hoogte met daaraan een, uiteraard, vrijblijvende prijsconsequentie.

Kwaliteitmeetsystemen
Lübke neemt de kwaliteit van schoonmaak zeer serieus. Daarom maken wij gebruik van Kwaliteitsmeetsystemen. In ons kwaliteitssysteem staat de tevredenheid van onze opdrachtgevers centraal. Want wij zijn partner van onze opdrachtgevers, in plaats van leverancier.

Regelmatige controleronden op het object kunnen mét of zonder de verantwoordelijke huismeester, facilitaire contactpersoon of VvE uitgevoerd worden. De betreffende rayonmanager zal naar eigen inzicht de verantwoordelijke uitnodigen. Uiteraard kunt u als opdrachtgever óók zelf aanvragen om bij een controleronde aanwezig te zijn.