Schone winkelcentra stralen!

Een goed onderhouden en schoon winkelcentrum toont met trots de mooie winkels en de verleidelijke aanbiedingen!
Menig ondernemer weet wat er komt kijken bij een goede bedrijfsvoering en het aantrekkelijk maken van de eigen winkel. Voor hem is een schone omgeving, zowel binnen als buiten het gebouw, van groot belang voor het succes van zijn eigen winkel en dus ook voor het welslagen van het winkelcentrum.
Lübke weet wat er nodig is om een winkelcentrum goed schoon te houden en heeft de expertise én de technische middelen om het zowel de winkelier, de eigenaar van het centrum als de winkelende consument naar de zin te maken

Jarenlange ervaring in het schoonmaken van winkelcentra.
We verzorgen daarbij, op uw verzoek, de gehele ruimte zowel binnen als buiten de winkels, zoals bijvoorbeeld de (rol)trappen, gangpaden, liften, toiletten en de bestrating.
U kunt ons ook inschakelen voor het schoonhouden van het parkeerterrein en voor bijvoorbeeld de glasbewassing van de gemeenschappelijke onderdelen. We dragen ook zorg voor het sanitair, waarbij wij denken aan onder andere het plaatsen en bijvullen van handdoeken- en zeepdispensers of het afvoeren van afval (sanitaire-hygiëneservices).
Kortom: wij zorgen voor een alles omvattende schoonmaak van uw winkelcentrum en/of winkel. Lübke is van alle markten thuis!