Professioneel in kantoren schoonmaken

Lübke is een specialist in het schoonmaken van kantoren
Voor het grondig schoonmaken van bureaus, vloeren, keukens, toiletten, trappen en andere objecten in kantoren is veel tijd nodig. Hoe sneller al deze ruimtes grondig worden schoon gemaakt, des te meer geld u bespaart!
De ervaring en deskundigheid van uw schoonmaakbedrijf op het specifieke gebied van de kantooromgeving is dus van wezenlijk belang.

Kantoren schoonmaken met professioneel materieel
De kwaliteit van het schoonmaken van kantoren hangt samen met het gebruikte materieel. Daarom heeft schoonmaakbedrijf Lübke betrouwbare, effectieve machines.
Voor kleinere oppervlakten en kantoren gebruiken wij bijvoorbeeld een eenschijfs-schrobmachine ofwel boenmachine. Voor grote vloeren hebben wij de schrob-zuigmachine. Ook gebruiken wij de beste schoonmaakmiddelen en materialen. Samen zorgen deze middelen voor een optimaal schoon resultaat.

Meerjarenplan gebouwenonderhoud
Graag maken wij met u een meerjarenplan voor het onderhoud van uw gebouw.
Volgens afspraak inspecteren wij regelmatig zowel de binnenzijde als de buitenzijde van uw pand, waarbij wij aandacht besteden aan de status/conditie van de gevel, de ramen, de kozijnen, het dak en de dakgoten. Vervolgens informeren wij u over de status van het schilderwerk, waarbij we, desgevraagd, advies uitbrengen.
Bij Lübke hebben wij jarenlang ervaring opgedaan op dit terrein.
Meer dan 200 klanten voor wie wij kantoren schoonmaken en gebouwen onderhouden zijn u voorgegaan!
Ons advies, vanuit een kritische maar ruime ervaringsblik, is gericht op de verzorging en het behoud van uw pand, waarbij wij gezamenlijk trots op het – zichtbare – resultaat willen zijn!