Gevelonderhoud

De uitstraling van de gevel van uw woning of bedrijfspand is heel belangrijk!
U bent terecht trots op uw mooie gevel, maar misschien realiseert u zich niet dat gevels uiterst gevoelig zijn voor (atmosferische) vervuiling.
Die veroorzaakt een hardnekkige en lelijke aanslag op uw gevel.
Een schone, gestraalde of gecoate gevel biedt een goede bescherming tegen die vervuiling en kan een directe meerwaarde van uw kantoorpand of woning opleveren.
Hiermee voorkomt u ook op langere termijn een lelijke en onverzorgde uitstraling door o.a. alg- en mosaangroei, vochtvlekken, vorstschade, zoutafzetting, gevelerosie en aanhechtingen van ander vuil.

Naast reguliere hogedrukreiniging werkt Lübke  ook met Steam Plus techniek.
Deze gepatendeerde “stoom-hogedruk” techniek die de reinigingseigenschappen van stoom, water en zuurstof (lucht) combineert met de effectiviteit van hogedruk staat garant voor ongekende resultaten bij gevelreiniging, graffiti-, kauwgom-, en verf/coating verwijderen en voor reiniging zonder beschadigen op monumentale gevels, kunstwerken, etc…

SteamPLUS techniek is veel meer dan stoom alleen…. De ongekende effectiviteit schuilt in de zorgvuldig afgeregelde combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht). Deze combinatie geeft een energie explosie die het gebruik van reinigingsmiddelen in de meeste gevallen overbodig maakt en beschadigingen op het te reinigen oppervlak voorkomt.